Arhiva

[FOTO] Promovirana nova generacija diplomanata Veleučilišta u Požegi

24-02-2017 • 00:00
Rva

Promociju je prošlo 177 studenata, koji su studij završili u proteklih godinu dana, a studenti s najboljim prosjekom ocjena nagrađeni su prigodnim poklonima.

Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Promociju je prošlo 177 studenata, koji su studij završili u proteklih godinu dana, a studenti s najboljim prosjekom ocjena nagrađeni su prigodnim poklonima

Na Veleučilištu u Požegi danas je održana 24. Svečana promocija diplomanata stručnih studija i specijalističkog studija. Promociju je prošlo 177 studenata, koji su studij završili u proteklih godinu dana, a studenti s najboljim prosjekom ocjena nagrađeni su prigodnim poklonima.

Veleučilište u Požegi osnovano je među prvima u Republici Hrvatskoj. Od 1998. do danas na Veleučilištu je diplomiralo 3142 studenata, a ovog trenutka, na Veleučilištu u Požegi studira 1146 studenata. Uz studente glavna snaga su i nastavnici. Danas je na Veleučilištu 29 nastavnika u znanstvenim i nastavnim  zvanjima koji stalno napreduju u svojim strukama, pa je stalno zaposleno 14 doktora znanosti i 7 magistara znanosti. Uz stalno zaposlene nastavnike, na studijima predaju  i stručnjaci iz gospodarstva kojih je trenutno 25.

Dekan Veleučilišta u Požegi dr. sc. Dinko Zima najavio je nove projekte i planiranje studije.

U ime svih studenata, nastavnicima te obiteljima na podršci se zahvalila diplomantica Specijalističkog diplomskog stručnog studija Trgovinsko poslovanje, Silvija Podoljak. Majka dvoje djece i direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege ističe da joj je dovršetak studija bio izazov, a tema diplomskog rada bliska poslu – „Destinacijski menadžment Grada Požege“.

Među diplomantima bio je i naš radijski kolega i glazbenik, Karlo Ćavar, koji je također uz posao završio Specijalistički studij Trgovinsko poslovanje. Evo kako je opisao svoje obrazovanje na požeškom Veleučilištu.

Također je istaknuo da se dobrom organizacijom i disciplinom može sve stići, a s obzirom na to da je diplomirao na temu „Investiranje iz EU fondova“, nadamo se da će svoje formalno znanje uskoro pretvoriti i u praktično na radnom mjestu.