Arhiva

[FOTO] Izvlačenje „15 nagrada za 15 godina” Alles elektrocentra u Požegi

15-11-2017 • 00:00
Rva

„Želim se zahvaliti svima vama, koji već 15 godina dolazite svaki dan i s nama ste. Na ovaj način, pokušavamo i mi uzvratiti pažnjom prema vama“, rekao je Thomas Heinz Pandžić.

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

„Želim se zahvaliti svima vama, koji već 15 godina dolazite svaki dan i s nama ste. Na ovaj način, pokušavamo i mi uzvratiti pažnjom prema vama“, rekao je Thomas Heinz Pandžić

Upravo na današnji dan prije 15 godina otvoren je Alles elektrocentar u Industrijskoj ulici u Požegi. U ovih desetljeće i pol prerasli su u regionalni elektrocentar, poznat kroz svoju veleprodaju te web shop i diljem Hrvatske.

Za ovaj lijepi jubilej, Alles elektrocentar organizirao je nagradni natječaj „15 nagrada za 15 godina Alles elektrocentra“, koji je trajao od 6. studenog pa sve do danas u 17 sati, kad je započelo izvlačenje dobitnika.

Izvlačenju su bili nazočni i vlasnici Alles elektrocentra Vlasta i Thomas Heinz Pandžić. „Želim se zahvaliti svima vama, koji već 15 godina dolazite svaki dan i s nama ste. Na ovaj način, pokušavamo i mi uzvratiti pažnjom prema vama“, rekao je Thomas Heinz Pandžić.

A nagrade su osvojili:

Osim nagrada za sve kupce tijekom dana organizirana je degustacija hrane i pića, a dječaka Gabrijela, koji je pomogao pri izvlačenju nagradio je gospodin Pandžić.