Arhiva

Alilovci: Pred kućnim pragom stradala 52-godišnja pješakinja

10-10-2017 • 00:00
Rva

Kako neslužbeno doznajemo, ona se u večernjim satima kretala glavnom ulicom, kad je na nju iz pravca Kaptola automobilom naletio 24-godišnji vozač Volkswagen Golfa iz Turnića.

Content photo Content photo Content photo

Kako neslužbeno doznajemo, ona se u večernjim satima kretala glavnom ulicom, kad je na nju iz pravca Kaptola automobilom naletio 24-godišnji vozač Volkswagen Golfa iz Turnića

Nova tragedija na cestama Požeštine.

U Alilovcima je večeras oko 22 sata ispred kućnog praga život izgubila 52-godišnja žena, majka dvojice sinova. Kako neslužbeno doznajemo, ona se u večernjim satima kretala glavnom ulicom, kad je na nju iz pravca Kaptola automobilom naletio 24-godišnji vozač Volkswagen Golfa iz Turnića.

„Naletio je velikom brzinom, nije ni kočio. Pogledajte gdje joj je papuča ostala, odbacio ju je skroz u kanal. Produžio je dalje, ali se onda vratio. Izgledao je pod utjecajem alkohola i policija ga je odvezla“, prepričali su nam susjedi koje smo zatekli kod mjesta nesreće.

Nesretnoj ženi nije bilo spasa, preminula je na licu mjesta. Više detalja bit će poznato po dovršetku policijskog očevida. Ovo je druga smrtno stradala osoba na cestama Požeštine u svega pet dana.