Arhiva

Advent u Požegi nikad bogatiji, vraća se klizalište

01-12-2017 • 00:00
Rva

Vrijeme Adventa u Požegi iz godine u godinu obogaćuje se novim i povratkom kvalitetnih sadržaja, pa se za ovogodišnji zasigurno može reći kako je najveći do sada

Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Vrijeme Adventa u Požegi iz godine u godinu obogaćuje se novim i povratkom kvalitetnih sadržaja, pa se za ovogodišnji zasigurno može reći kako je najveći do sada

Vrijeme Adventa u Požegi iz godine u godinu obogaćuje se novim i povratkom kvalitetnih sadržaja, pa se za ovogodišnji zasigurno može reći kako je najveći do sada. Najava povratka klizališta izazvala je iznimno pozitivne reakcije među građanima. Nova lokacija na Sportsko-rekreacijskom centru mogla bi zbog prirodnog ambijenta i dodatnih sadržaja poput dječjeg igralište te ugostiteljskog objekta, mogla postati glavno mjesto okupljanja Požežana i gostiju tijekom dana i večernjih sati. Evo kako je povratak klizališta najavio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Otvorenje klizališta je u utorak 5. prosinca od 17 sati, s programom u kojemu će sudjelovati Požeške mažoretkinje te Plesni studio Marine Mihelčić. U sklopu otvorenja održat će se i puštanje Lampiona dobrih želja, na koji su pozvani svi građani. Dan poslije, na klizalištu je od 17 sati doček sv. Nikole, uz RVA party, igre za djecu i darivanje. Dodajmo da je cijena najma klizaljki i klizanja pristupačnih 10 kuna za 45 minuta, a klizalište će biti otvoreno od 5. prosinca pa sve do 7. siječnja od 10 do 22 sata.

Program Adventa u Požegi započinje već sutra na Trgu sv. Terezije, paljenjem prve adventske svijeće, a ovih dana s radom bi trebale započeti i adventske kućice u šetališnoj zoni, s ponudom hrane i pića, božićnih ukrasa i rukotvorina te raznih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege Silvija Podoljak ističe da je tijekom prosinca objedinjeno preko 50 različitih događaja, kojima će razveseliti sugrađane i posjetitelje. Među prvim i velikim aktivnostima je i otvorenje izložbe fotografija Janka Belaja u utorak 5. prosinca od 18 sati.

Tijekom prosinca organiziran je i niz koncerata, kazališnih predstava, sportskih događanja, radionica te aktivnosti za najmlađe, o čemu ćemo detaljnije govoriti uoči pojedinih aktivnosti tijekom prosinca.

U fotogaleriji pogledajte događanja detaljno: