Arhiva

47-godišnjak u Prekopakri pod utjecajem alkohola (2,29 promila) ugrožavao promet

23-08-2017 • 00:00
Rva

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

U utorak, 22. kolovoza 2017. godine oko 23 sata u Prekopakri prilikom nadzora prometa policijski službenici zaustavili su 47-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola (2,29 promila) upravljao osobnim automobilom marke „Kia“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Tijekom protekla 24 sata dogodile su se i dvije prometne nesreće
Tijekom noći s ponedjeljka na utorak, 21./22. kolovoza 2017. godine u Požegi u Osječkoj ulici na parkiralištu Opće županijske bolnice nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 57-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. U utorak, 22. kolovoza dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom oko 11.45 sati u Požegi u Ulici pape Ivana Pavla II između dva osobna automobila.

Tijekom noći s ponedjeljka na utorak, 21./22. kolovoza 2017. godine u mjestu Velika, u Ulici dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u ugostiteljski objekt te otuđio manji iznos. Policijski službenici tragaju za počiniteljem kaznenog djela protiv kojega slijedi kaznena prijava.

Jučer oko 23 sata u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu pijani 34-godišnjak (0,94 promila) je narušavao javni red i mir. On je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Jučer je buknuo i jedan požar na otvorenom oko 21.30 sati u blizini mjesta Svetinja. Do požara je došlo na neutvrđen način a gorjela je suha trava, nisko raslinje i odbačeno smeće.