Arhiva

Vikend bez ozlijeđenih u prometu, policija lovila pijane vozače

19-12-2016 • 00:00
myzone

Svi alkoholizirani vozači su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Svi alkoholizirani vozači su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi u Županijskoj i Frankopanskoj ulici te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Domobranskoj ulici.

Policija je jučer oko 2,15 sati, u Orljavskoj ulici u Pleternici, prilikom nadzora prometa zatekla 44-godišnjaka, koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao osobnim automobilom.

Nešto kasnije, oko 3,50 sati, na Trg bana Josipa Jelačića u Pakracu, prilikom kontrole prometa zatečen je 30-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,23 promila i za vrijeme dok mu je već izrečena zaštitna mjera upravljanja vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka.

A jutros oko 0,50 sati, u Mlinskoj ulici u Pleternici, zatečen je 51-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,40 promila upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.