Arhiva

Uhvaćen u krađi parfema

03-02-2016 • 00:00
Rva

28-godišnjak je u više navrata tijekom siječnja krao parfeme zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

28-godišnjak je u više navrata tijekom siječnja krao parfeme zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Jučer u prijepodnevnim satima u Požegi, u Mesničkoj ulici, u trgovini je u krađi parfema zatečen 28-godišnjak s područja grada Požege. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je on u više navrata tijekom siječnja krao parfeme zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava. 

Policija je također dovršila i četiri kriminalistička istraživanja. Nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Siska te 35-godišnjim državljaninom BiH koje se sumnjiči da su u razdoblju 12./13. travnja 2015. godine, u Dobrovcu, u Ulici Stjepana Radića, provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Siska prilikom čega su otuđili cigarete. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege te 21-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Velika koje se sumnjiči da su u razdoblju od 11. do 13. siječnja, u Požegi, u Frankopanskoj ulici, iz nezaključane pušnice otuđili razne suhomesnate proizvode u vlasništvu 59-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.