Arhiva

Stariji limači Škole nogometa Požega treći u Vinkovcima

10-01-2016 • 00:00
Rva

Nakon odigranih 11 kola Zimske lige grada Vinkovaca, stariji limači Škole nogometa Požega sinoć su u Vinkovcima osvojili treće mjesto i ponosno se vraćaju u Požegu, s medaljama oko vrata.

Škola nogometa grada Požege

Nakon odigranih 11 kola Zimske lige grada Vinkovaca, stariji limači Škole nogometa Požega sinoć su u Vinkovcima osvojili treće mjesto i ponosno se vraćaju u Požegu, s medaljama oko vrata. Četiri vikenda s trenerom Matejom Ivankovićem putovali su u Vinkovce da bi prikazali nogometne vještine koje su naučili u školi.
Odigrali su utakmice protiv ekipa iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske županije.

– Naši igrači su u 11 kola ostvarili 10 pobjeda i jedan poraz i tako se plasirali u završnicu lige. U četvrtfinalu su odigrali utakmicu protiv NK Viteza i pobjedom od 6:1 plasirali se u polufinale. Po dva pogotka su postigli Luka Martić, Luka Polić i Matej Perić. U polufinalu su igrali protiv HNK Vukovara i u regularnom dijelu nije bilo pogodaka. Ovaj put lutrija penala odlučuje da će naša ekipa ipak igrati utakmicu za 3. mjesto. U utakmici za broncu naši igrači uvjerljivo su pobijedili ekipu Frankopana rezultatom 7:1, pogocima Ivana Lončarevića, Mateja Perića, dva pogotka Luke Martića te hat-trickom Lea Papka. Prvo mjesto osvojila je ekipa HNK Vukovar, a drugo HNK Cibalia Vinkovci – rekao je Mario Raguž, voditelj Škole nogometa Požega.

– Na kraju lige u najbolju ekipu uvršten je požeški igrač Matej Perić. U konačnici ovo je veliki uspjeh iz toga razloga što su u ovom godištu putovali samo oni najhrabriji i igrači koji su imali podršku roditelja da ipak svoje učenje predstave i u drugim dijelovima Hrvatske. Roditelji malih igrača pomogli su u organizaciji putovanja i stoga im se iskreno zahvaljujemo – zaključio je Raguž.