Arhiva

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

25-11-2016 • 00:00
Rva

Nesreća se dogodila jučer u Kujniku.
 

Nesreća se dogodila jučer u Kujniku.

Jučer oko 10 sati u mjestu Kujnik 68-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Opel Corsa“, požeških registarskih oznaka, oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Renault Megane“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak zbog čega se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Vozačica je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajna prijava dok je vozač „Renault Megana“ lakše tjelesno ozlijeđen.

Isti dan oko 15.50 sati u Pleternici u ulici Prilaz na parkiralištu nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je parkiranu „Opel Corsu“, požeških registarskih oznaka. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Oko 12 sati u Pleternici u Ulici Ljudevita Gaja policijski službenici su u prometu zatekli 32-godišnjeg vozača traktora, požeških registarskih oznaka, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,4 promila. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.