Arhiva

“Nek’ te ovaj Božić na nas podsjeti” – humanitarni koncert za Leonoru Puščenik

14-12-2016 • 00:00
Rva

Koncert organizira Turistička zajednice Grada Požege, u suradnji Leom Matijevićem iz TS "Bisernica".

00:00
00:00
00:00

Koncert organizira Turistička zajednice Grada Požege, u suradnji Leom Matijevićem iz TS “Bisernica”.

Advent u Požegi već niz godina obilježen je i humanitarnim koncertom. Ove godine će se održati u Glazbenoj školi Požega, u nedjelju 18. prosinca od 19 sati.

„U ovo vrijeme božićnog i novogodišnjeg ozračja, u našem gradu postoje obitelji i pojedinci kojima život nije tako ugodan i lagan. Imamo toplu ljudsku priču koju Tamburaški sastav Bisernica i Leo Matijević već duže vrijeme održavaju ovo vrijeme, kad svojim angažmanom i prijateljstvima s glazbenicima organiziraju koncerte, za pomoć pojedincima ili obiteljima u potrebi“, rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

Humanitarni koncert organizira Turističke zajednice Grada Požege, u suradnji Leom Matijevićem, rekla je direktorica Turističkog ureda Silvija Podoljak. Ove godine sredstva će biti usmjerena za liječenje Leonore Puščenik, koja boluje od teške anemije i liječi se u Zagrebu.

Na koncert ove godine dolaze „domaće zvijezde“ – Berny, Bisernica, Posegana, Garavuše, Zlatna dolina, Veličke legende i Žute dunje. Što će svirati, najavio je Leo Matijević.

Ulaznice se mogu kupiti u Turističkom uredu Turističke zajednice Grada Požege, Antuna Kanižlića 3, rezervirati na broj 274-900 ili kupiti na ulazu prije koncerta u nedjelju.