Arhiva

NAGRADNA IGRA ZA DAN ŽENA VRIJEDNA 1500,00 KN!

08-03-2016 • 00:00
Rva
Studio A STUDIO A za Dan žena dijeli tretman iscrtavanja obrva tebi ili osobi koja je ostala bez obrva iz nekog razloga. Ova japanska metoda je semipermanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim […]

Studio A

STUDIO A za Dan žena dijeli tretman iscrtavanja obrva tebi ili osobi koja je ostala bez obrva iz nekog razloga.
Ova japanska metoda je semipermanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem.

Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.
Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje. Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je rezultat zaista prirodan.

Nagrada uključuje 3 tretmana korekcije koje su vrijednosti 1500,00 kuna!

Ako želiš osvojiti tretman iscrtavanja obrva, pošalji SMS na broj 616248 dodajte ključnu riječ RVA te ime i prezime. Cijena poruke je 3,72 kn s PDV-om, a broj poruka nije ograničen!

Dobitnik ili dobitnica odabrat će se računalnim izborom, a proglašenje pobjednika je u 12 sati i 30 minuta u programu RVA. Osim u eteru, dobitnik će biti obaviješten putem SMS poruke.
Sretno!