Arhiva

Josip Budimir – “Dug prema dobavljačima iznosio je 4,5 milijuna kuna, uspjeli smo ga smanjiti na 1,5 milijuna i sada to želimo riješiti i krenuti od nule”

30-01-2016 • 00:00
Rva

Predsjednica gradskog vijeća grada Kutjeva Josipa Miličević sazvala je 12. Sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutjeva koja će se održati u ponedjeljak 1. veljače

Content photo

Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o kratkoročnom zaduživanju Grada Kutjeva

Predsjednica gradskog vijeća grada Kutjeva Josipa Miličević, v.r. sazvala je 12. Sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutjeva koja će se održati u ponedjeljak 1. veljače i na kojoj će se naći samo jedna točka dnevnog reda, Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o kratkoročnom zaduživanju Grada Kutjeva.

– Na sjednici u ponedjeljak raspravljat ćemo o kratkoročnom zaduženju grada Kutjeva za 1,5 milijuna kuna kako bi zatvorili sva dugovanja prema dobavljačima. U ukupnom dugu Grada koji smo zatekli od 7 milijuna kuna, dug prema dobavljačima iznosio je 4,5 milijuna kuna, uspjeli smo ga smanjiti na 1,5 milijuna i sada to želimo riješiti i krenuti od nule kako bi mogli normalno poslovati i vratiti povjerenje tvrtki i dobavljača, kako se ne bi događale situacije da neki računi budu neplaćeni i po nekoliko godina. Za kredit imamo zatvorenu financijsku konstrukciju od naših prihoda tako da nema bojazni da neće biti vraćen – rekao nam je Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva.