Arhiva

Dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi

09-01-2016 • 00:00
Rva

U posljednja 24 sata policijski službenici zabilježili su dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi.

Policijska uprava Požeško – slavonska

U posljednja 24 sata policijski službenici zabilježili su dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi.

U Ulici Hrvatskih branitelja u 6 sati i 40 minuta nepoznati vozač, nepoznatim vozilom prilikom dolaska do blagog zavoja i mimoilaženja, dijelom je prešao na suprotnu kolničku traku i udario u bočno lijevo ogledalo osobnog automobila marke Škoda požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 50 godišnjakinja.

I u Ulici Antuna Kanižlića oko 14 sati, nepoznati vozač, nepoznatim vozilom obilazio je parkirani osobni automobil marke Alfa Romeo, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 36 godišnjaka te udario u bočnu stranu vozila i napustio mjesto događaja.
Policijski službenici tragaju za počiniteljima.

Zabilježena je i prometna nesreća s materijalnom štetom u Vidovcima u Ulici Stjepana Radića. Nešto iza 10 sati, 65 godišnji vozač osobnog automobila marke Audi, švicarskih registarskih oznaka uključivao se u promet vožnjom unazad s kolnog ulaza prije nego se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u zadnji lijevi bočni dio teretnog vozila VW Transporter požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 61 godišnjak. Protiv počinitelja slijedi prekršajni nalog.

Policijski službenici zabilježili su i požar na osobnom automobilu marke Peugeot kojim je upravljao 51 godišnjak, u Ulici Antuna Mihanovića. Prilikom vožnje došlo je do požara zbog kratkog spoja na instalacijama – doznajemo iz Policijske uprave Požeško – slavonske.