Arhiva

SDP: Drvni materijal iz parka odvezen je bez popratne dokumentacije, policija izvijestila DORH

15-10-2015 • 00:00
Rva

Odvezeno je oko sto kubičnih metara drveta, a cijena ogrjevnog drveta je 164 kn/m3

00:00
00:00

Odvezeno je oko sto kubičnih metara drveta, a cijena ogrjevnog drveta je 164 kn/m3

Na današnjoj konferenciji za medije u požeškom SDP-u Vicko Njavro, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskih šuma i predsjednik Revizorskog odbora Hrvatskih šuma Zagreb, izjavio je kako su od milijarde kune duga koje je zatekla aktualna Vlada početkom 2012., do danas vratili sva dugovanja, financijsko poslovanje je stabilno, plaće su veće od prosjeka, a uskoro sele i u vlastite prostore te neće plaćati skupi najam.

Dražen Dumančić je kao upravitelj predočio poslovanje Uprave šume Požega od 1998. do 2014. godine. Je li poslovanje Uprave hrvatskih šuma bolje za vrijeme HDZ-a ili SDP-a, pokušajte shvatiti:

Vicko Njavro vratio se ponovno na temu topola iz požeškog parka, te tvrdi da je policija pronašla drvni materijal u Industrijskoj zoni.

S obzirom na to da je cijena kubika ogrjevnog drveta 164 kn po kubičnom metru, vrijednost korisne drvne mase je oko 15 tisuća kuna.

Glasnogovornica Policijske uprave Ivana Radić potvrdila je da je policija radila određene provjere oko drvne mase i o tome su izvijestili Državno odvjetništvo.