Arhiva

[FOTO]Na večerašnjem koncertu prikupljeno 30 tisuća kuna za nabavku uređaja za rano otkrivanje upalnih i malignih bolesti

21-12-2015 • 00:00
Rva

Večeras je u Dvorani Tomislav Pirc u Požegi održan tradicionalni humanitarni Božićni koncert "Bisernica & prijatelji".

Content photo Content photo Content photo

Humanitarni koncert “Bisernica & prijatelji”

Večeras je u Dvorani Tomislav Pirc u Požegi održan tradicionalni humanitarni Božićni koncert “Bisernica & prijatelji”.  I ove godine na koncertu TS “Bisernica” okupio je veliki broj prijatelja glazbenika koji su spremno pomogli u ovo predblagdansko vrijeme onima kojima je to najpotrebnije. 

Na večerašnjem koncertu prikupljeno je 30 tisuća kuna za Opću županijsku bolnicu Požega, odjel otorinolaringologije za nabavku uređaja za rano otkrivanje upalnih i malignih bolesti.

– Tijekom godine surađujemo s mnogim glazbenicima i oni se uvijek rado odazovu na naš poziv za sudjelovanje na našem humanitarnom koncertu.  Večeras će biti izvođača tamburaške glazbe, ali i zabavne, okupili smo  deset izvođača i nadam se da će svi uživati – rekao je Leonardo Matijević ispred TS “Bisernica”.

–  Vrlo rado smo se odazvali pozivu da sudjelujemo na večerašnjem koncertu. Uvijek kada možemo pomažemo i sudjelujemo u humanitarnim akcijama – rekao je Mario Roth, ispred grupe “Vigor”.

Na večerašnjem koncertu uz domaćine TS “Bisernica” sudjelovali su, tamburaški sastavi, “Veličke legende”, “Garavuše”, “Posegana”, “Džentlmeni”, “Prijatelji”, “Fijaker”, “Kas” te grupa “Vigor”, Berny i Igor Delač.

Pokrovitelj  koncerta je HDS ZAMP uz  suradnju s Gradom Požegom i Turističkom zajednicom Grada Požege.