Arhiva

[FOTO] Novi pojasevi za sjajne požeške judaše

22-12-2015 • 00:00
Rva

Jučer je u prostorijama Judo kluba „Judokan” Požega  31. generacija džudaša  položila za KYU pojaseve

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Jučer je u prostorijama Judo kluba „Judokan” Požega 31. generacija džudaša položila za KYU pojaseve

Jučer je u prostorijama Judo kluba „Judokan” Požega  31. generacija džudaša  položila za KYU pojaseve.

Bijelo-žuti pojas osvojili su: Dea Pečur, Branimir Banko, Angelica Legac, Šimun Begović, Marko Nekić, Niko Radić, Domagoj Petrović, Ante Begović, Ivan Pavao Laštovica, Ante Knez, Ante Galić, Marko Rožman, Stanko Matković, Claudio Pipinić i  Nikola Raguž.

Za žuti pojas položili su Iva Dokić i Mislav Mandić. žuto-narančasti: Marin Sabo, Mislav Mandić, Leon Drašković i Bruno Vuković, narančasti Marta Pamuklić, zeleni  Monika Pavličević i plavi Luka Radić.

Nakon svečane dodjele diploma, uslijedila je demonstracija bacanja iz programa polaganja za narančasti , zeleni i plavi pojas. Na kraju su treneri Dane i Irena Milobara  te Miroslav Mandić čestitali džudašima na položenim pojasevima i uspješnoj protekloj  godini, uz želju da 2016. bude još uspješnija .

U ovoj godini požeški džudaši osvojili su 161 zlatnu, 65 srebrnih i 79 brončanih medalja, što je pokazatelj  mukotrpnog i upornog rada. Dvojica džudaša su se posebno iskazala, a to su Luka Radić i Rafael Skeledžić, koji su u svojim kategorijama osvojili druga mjesta na državnom prvenstvu.

Po završetku dodjele djeca i njihovi roditelju su nastavili druženje u prostorijama kluba.