Sport

Prvaci jesenskog dijela 1. Županijske nogometne Lige započeli zimske pripreme

09-02-2023 • 07:17
Rva
Proteklog vikenda s pripremama su krenuli nogometaši Croatia Mihaljevci, jesenski prvaci 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske.

Proteklog vikenda s pripremama su krenuli nogometaši Croatia (Mihaljevci), jesenski prvaci 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske. Prozivku i prvi trening obavio je novi trener Ninoslav Parmaković koji je ove zime naslijedio Krešu Poletija koji je preuzeo klupu požeške Slavonije. 

Na prvom okupljanju na igralištu Grabovac bilo je 18 igrača, a ostali su izostali iz opravdanih razloga. U zimskom prijelaznom roku Croatiu su pojačali Nikola Miholić (Dinamo Vidovci Dervišaga) i Tomislav Foro (Papuk Velika), a nitko nije otišao iz kluba. 

Zimske pripreme trajat će 6 tjedana, a dogovoreno je i odigravanje 5 pripremnih utakmica. Protivnici “Bijelima” će biti Papuk Velika (12. 02.), Graničar Zagrađe (19. 02.), Croatia Tisovac (25. 02.), Slavonija juniori (26. 02.) i Psunj Sokol Okučani (05. 03). 

Prvenstvo 1. Županijske nogometne lige nastavlja se 18./19. ožujka utakmicama 14. kola, a Croatia će u nedjelju, 19. 03. gostovati kod svog imenjaka u Donjoj Obriježi 

Prvi dio prvenstva 1. Županijske nogometne lige Mihaljevčani su odigrali odlično, završivši polusezonu bez poraza te su prezimili na 1. mjestu sa 37 bodova (12 pobjeda, 1 remi) i imaju prednost od 5 bodova u odnosu na drugoplasirani BSK Buk.

sport-pozega.hr 

VEZANI ČLANAK

Jesenski prvaci iz Mihaljevaca najavili osvajanje Županijskog kupa