Scena

[FOTO/VIDEO] Koncert Milice Pavlović u Nininoj čarobnoj Shhhumi

28-12-2023 • 08:32
Rva
Ovako nam je bilo na koncertu Milice Pavlović, a večeras u Nininoj čarobnoj Shhhumi nastupa Saša Matić!

Ninina čarobna Shhhuma sinoć je bila mjesto održavanja još jednog odličnog koncerta! Milica Pavlović zagrijala je atmosferu u Shhhumi, po nešto hladnijoj temperaturi nego prethodnih noći, uz svoje hitove “Provereno”, “Lav”, “Šećeru” “Papi”, “Dabogda propao” i druge. Publika je pjevala i plesala uz njezine hitove, a cijelu atmosferu svakako pogledajte u fotogaleriji te na našem Facebook i Instagram profilu.

Nininoj čarobnoj Shhhumi ovog adventa uživamo uz velika glazbena imena. Svakako pogledajte atmosferu s koncerta Danijele Martinović prilikom otvorenja Adventa, koncerta Halida Bešlića, koncerta Miroslava Škore te koncerta Lexington banda. Sve ulaznice za koncerte možete pronaći na sustavu Eventim.hr, a čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne s Giulianom.

Advent će blagdansku atmosferu pružati sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi s vrsnim animatorima i maskotama. Večeras, 28. prosinca u Nininoj čarobnoj Shhhumi ponovno nastupa Saša Matić!