Scena

[FOTO] Miroslav Škoro raspjevao i nasmijao Shhhumu

17-12-2023 • 09:44
Rva
Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro zaista je zagrijao atmosferu u Nininoj čarobnoj Shhhumi tijekom svog koncerta, a na kojemu je izmjerena temperatura bila ispod nule.

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro zaista je zagrijao atmosferu u Nininoj čarobnoj Shhhumi tijekom svog koncerta, a na kojemu je izmjerena temperatura bila ispod nule. Nešto više od dva sata je publika pjevala i plesala uz Škorine pjesme, te se smijala uz njegove neizbježne šale, a na binu se zapjevati popela i Maja iz Dervišage, koju ovim putem pozdravljamo. Miroslav Škoro je u Požeštini već domaće ime jer ga se svake godine može pronaći na požeškom festivalu Zlatne žice Slavonije, a koji je često spomenuo tijekom koncerta u Shhhumi.

Nininoj čarobnoj Shhhumi ovog adventa uživat ćemo uz velika glazbena imena. Svakako pogledajte atmosferu s koncerta Danijele Martinović prilikom otvorenja Adventa, ali i koncerta Halida Bešlića. Sve ulaznice za koncerte možete pronaći na sustavu Eventim.hr, a čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne sa Giulianom.

Advent će blagdansku atmosferu pružati sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi sa vrsnim animatorima i maskotama. Tijekom svakog dana Djed Božićnjak dočekivat će posjetitelje, a poseban trenutak najavljuje se za Badnjak, 24. prosinca kada Djedica dolazi sa kočijom punom darova za naše najmlađe.