Scena

[FOTO/VIDEO] Lexington napravio spektakl u Shhhumi!

27-12-2023 • 08:42
Rva
Još jedan odličan koncert u sklopu ovogodišnjeg Adventa u Nininoj čarobnoj Shhhumi!

Lexington band svoje obožavatelje ima i u Požeštini. Publika u Nininoj čarobnoj Shhhumi pjevala je uz njihove hitove “Miris karmina”, “Donesi”, “Dobro da nije veće zlo”, “Pijane usne” i druge. Bojan iz Lexingtona je otpjevao i neke slavonske hitove, što je zasigurno dirnulo u srce svakoga tko je bio u Shhhumi. Još jedan odličan koncert u sklopu ovogodišnjeg Adventa, a cijelu atmosferu svakako pogledajte u fotogaleriji te na našem Facebook i Instagram profilu.

Nininoj čarobnoj Shhhumi ovog adventa uživamo uz velika glazbena imena. Svakako pogledajte atmosferu s koncerta Danijele Martinović prilikom otvorenja Adventa, koncerta Halida Bešlića te s koncerta Miroslava Škore. Sve ulaznice za koncerte možete pronaći na sustavu Eventim.hr, a čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne sa Giulianom.

Advent će blagdansku atmosferu pružati sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi sa vrsnim animatorima i maskotama. Večeras, 27. prosinca svoj koncert održat će Milica Pavlović, dok će 28. prosinca u Nininoj čarobnoj Shhhumi ponovno nastupati Saša Matić!