Crna kronika

Pijana vikala i galamila pa prespavala u policiji

25-10-2022 • 10:02
Rva
33-godišnjakinja pijana vikala i galamila pa prespavala u policiji

U ponedjeljak 24. listopada 2022. oko 20.30 sati u Požegi u Njemačkoj ulici u stambenoj zgradi, 33-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila vikala i galamila po stanu te na taj način remetila javni red i mir.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Dragovoljno predao topnički projektil

U ponedjeljak 24. listopada 2022. u mjestu Donji Čaglič, 41-godišnjak je prilikom obavljanja poljoprivrednih radova pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao topnički projektil. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,28promila

U ponedjeljak 24. listopada 2022. oko 11.45 sati u mjestu Bektež, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke„Volkswagen“, đakovačkih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,28 promila upravljao 56-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.