Arhiva

Započeo natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci” – osvojite 3 tisuće kuna

16-02-2021 • 00:00
Rva

Zavod za javno zdravstvo tradicionalno, sedmu godinu za redom, raspisuje Natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno pokušati prestati pušiti potaknuti korizmenim odricanjem

Zavod za javno zdravstvo tradicionalno, sedmu godinu za redom, raspisuje Natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci” namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno pokušati prestati pušiti potaknuti korizmenim odricanjem

Zavod za javno zdravstvo tradicionalno, sedmu godinu za redom, raspisuje Natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci” namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno pokušati prestati pušiti potaknuti korizmenim odricanjem.

Svi zainteresirani, po prethodnoj telefonskoj najavi (radi točnog termina) na: 034/311-563 i 034/311-578, trebaju osobno doći prijaviti se do 26. veljače u Službu za javno zdravstvo, Zavoda za javno zdravstvo, Županijska 9 u navedene termine:

ponedjeljkom od 11 do 13 sati,

srijedom i petkom od 08 do 10 sati,

četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirani su za 8. travnja. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 kuna, a bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 kuna svaki.