Arhiva

Sutra međunarodni Twirling online cup 2021.

26-03-2021 • 00:00
Rva

U okviru Dana Grada, pod pokroviteljstvom Grada Požege, Twirling klub Požega organizira međunarodno natjecanje

U okviru Dana Grada, pod pokroviteljstvom Grada Požege, Twirling klub Požega organizira međunarodno natjecanje

U okviru Dana Grada, pod pokroviteljstvom Grada Požege, Twirling klub Požega organizira međunarodno natjecanje. Pogođeni  kao i svi s bolesti COVID-19 te nemogućnosti natjecanja, odlučili su se na jedini sada mogući način.

– Bilo nam je drago kad smo vidjeli da se dvanaest zemalja odazvalo na natjecanje te poslalo video snimku. Na žalost mnogi nisu bili u mogućnosti ući u svoje dvorane i snimiti natjecatelje.

Zemlje sudionice su SAD, Češka, Norveška, Francuska, Mađarska, Švedska, Švicarska, Slovenija, Njemačka, Wales, Kanada i Hrvatska.

Ideja nam je najprije bila da suci dođu u Požegu suditi uživo. Međutim, nismo to mogli ostvariti zbog nemogućnosti sudaca da putuju. Suci su nam iz Češke, Engleske, Italije i Hrvatske.

Natjecanje počinje u subotu 27. ožujka u 10 sati sa svečanim otvorenjem u LO-RI. Samo natjecanje počinje u 10,30 i traje do oko 18 sati. U nedjelju natjecanje ponovo počinje u 10 sati i navečer oko 18 je svečano proglašenje pobjednika. Svi dobivaju diplome, a najbolji medalje i nagrade.

Uz to smo napravili i natjecanje u najboljoj fotografiji, za koju svi glasaju na našem Facebooku, a link na kojem se može sve pratiti je https://dance-tournaments.com. – poručuju iz Twirling kluba Požega.