Arhiva

[PROMO] Osatina grupa otvorila prodavaonicu u Požegi!

03-03-2021 • 00:00
Rva

Osatina grupa je otvorila danas svoje prvo prodajno mjesto u Požegi, na adresi Sv. Roka 24

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Osatina grupa je otvorila danas svoje prvo prodajno mjesto u Požegi, na adresi Sv. Roka 24

Osatina grupa je otvorila danas svoje prvo prodajno mjesto u Požegi, na adresi Sv. Roka 24.

Želiš da ti i tvoja obitelj jedete povrće i voće poznatog podrijetla, zamamne svježine i vrhunske kvalitete? Biraj Vego povrće i voće! Jedinstvenost brenda Vego leži u fleksibilnosti, pouzdanosti i cjelogodišnjoj prisutnosti na tržištu.

Brend Vego predstavlja proizvodnju svježeg voća i povrća. Ukupna vlastita proizvodnja iznosi više od 25 tisuća tona godišnje, a nalazi se na četiri proizvodne lokacije – Ivankovo, Tomašanci, Slašćak i Đurđevac.

Od povrća uzgajamo rajčice (Grappolo, Cocktail i Papeletto), krastavac salatar, tikvicu i papriku, a od voća jagode i jabuke. Osim vlastite proizvodnje, brend Vego obuhvaća i povrće i voće iz kooperacije kojom podupiremo domaće proizvođače i širimo svoj asortiman proizvoda.

Vero mesni proizvodi naziv su dobili prema talijanskoj riječi vero koja znači istinitost, izvornost, autentičnost. Ti su pojmovi, kao i sam naziv brenda, u suodnosu s brendom Vego koji je već poznat i priznat među potrošačima, ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednim zemljama, kao i u EU.

Ono što naš brend nudi jest sljedivost, zaokružena proizvodnja i kvaliteta u konačnici što se simbolično prikazuje logotipom Vera koji komunicira put od naše farme do vašeg stola.

Zaokruženim proizvodnim ciklusom također garantiramo sljedivost proizvodnje, od kontrolirane prehrane i uzgoja vlastite stoke, do detaljno razrađenog i praćenog tehnološkog procesa u samoj preradi mesa do planiranog i kontroliranog transporta i distribucije, kako sirovine tako i gotovog proizvoda.

Zaokruživanjem poljoprivredne proizvodnje, Osatina je plasirala liniju proizvoda Florasan – supstrate za cvijeće i vrt.

Mnoštvo je čimbenika koji utječu na zdravlje i ljepotu bilja, a uz samu kvalitetu sadnica, zemlja je zasigurno jedan od najvećih. Stoga što posjedujemo visokovrijedne inpute, tehnologiju i stručno znanje, započeli smo proizvodnju i plasman Florasan supstrata.

Primjena humusa kao zemljanog supstrata-poboljšivača prisutna je u uzgoju sobnog i balkonskog bilja, kao i povrća. Cilj nam je optimalnim omjerom cijene i kvalitete Florasan supstrate učiniti najpoželjnijim izborom za potrošače.