Arhiva

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Velika je Dario Ivković

23-03-2021 • 00:00
Rva

Dario Ivković je kao prioritete u četverogodišnjem mandatu naveo nastavak plinofikacije ostalih naselja u općini, izgradnju sustava odvodnje za naselja gdje je još nema, a jedna od kapitalnih investicija je, u suradnji s Županijskom upravom za ceste, asfaltiranje ceste prema Jankovcu

Content photo Content photo Content photo Content photo

Dario Ivković je kao prioritete u četverogodišnjem mandatu naveo nastavak plinofikacije ostalih naselja u općini, izgradnju sustava odvodnje za naselja gdje je još nema, a jedna od kapitalnih investicija je, u suradnji s Županijskom upravom za ceste, asfaltiranje ceste prema Jankovcu

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za općinskog načelnika Općine Velika bit će Dario Ivković.

Njegovu kandidaturu podržali su danas članovi Općinskog odbora HDZ-a Velika s predsjednikom Vladom Bobanom, kandidatkinja stranke za požeško-slavonsku županicu Antonija Jozić, članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“, vijećnice i vijećnici HDZ-a u Općinskom vijeću s predsjednicom Antonijom Pavlović, kao i predsjednici Temeljnih ogranaka s područja Općine Velika.

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Velika Vlado Boban za Darija Ivkovića ističe da je iz Velike, 1993. godište, te je iz obitelji hrvatskog branitelja. Apsolvent je Veleučilišta u Požegi, a u prošlom mandatu bio je vijećnik Općinskog vijeća. U politici je dugo aktivan kao predsjednik mladeži HDZ za općinu Velika, predsjednik i međunarodni tajnik Savjeta mladih Požeško-slavonske županije.

Boban je pozvao članove i simpatizere stranke na jedinstvo i potporu Ivkoviću.

– Mi smo jednoglasnom odlukom donijeli zaključak da on bude kandidat i ja mu kao predsjednik Općinskog odbora želim sreću. Naravno da treba podršku svih naših članova i simpatizera, kako bi Velika nastavila sa svim aktivnostima i planovima koji su u tijeku i onima koji će doći. – izjavio je Boban.

Dario Ivković je kao prioritete u četverogodišnjem mandatu naveo nastavak plinofikacije ostalih naselja u općini, izgradnju sustava odvodnje za naselja gdje je još nema, a jedna od kapitalnih investicija je u suradnji s Županijskom upravom za ceste asfaltiranje ceste prema Jankovcu, koja je od velike važnosti ne samo za općinu Velika i razvoj turizma, nego za Požeško-slavonsku županiju.

– Naša vrata bit će otvorena za sve poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, za mlade i studente, sve koji žele pomoći nama, našoj općini i zajednici, kako bi život u ovoj općini bio bolji i njima i nama. Pozivam naše članove, simpatizere i stanovnike općine Velika da mi pomognu u mom mandatu, kako bi osigurali bolji život sebi, nama i onima poslije nas. – rekao je Ivković.

Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice i kandidatkinja HDZ-a za požeško-slavonsku županicu, dodala je da HDZ časno obnaša dužnost upravljanja u svim općinama i gradovima Požeško-slavonske županije i da će taj rezultat nakon 16. svibnja biti identičan.

– Imamo visoke ciljeve i tempo koji smo si zadali prethodnih godina, a uz podršku Vlade RH i budućih članica i članova Općinskog vijeća, vjerujem u realizaciju svih planiranih projekata na području općine Velika. Izmjenama Zakona o financiraju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, naši proračuni su udvostručeni i svakako bih istaknula činjenicu da je itekako povećana apsorpcija iz Fondova EU. Dolazeći u Veliku prošli smo od Pleternice preko Požege brojna gradilišta, a to je rezultat rada HDZ-a i to je ono što svakako jamčimo u budućnosti. – zaključila je Jozić.