Arhiva

Godišnja izborna skupština „Gradske straže Požega“

14-06-2021 • 00:00
Rva

U prostorijama Povijesne postrojbe „Gradska straža Požega“ održana je godišnja izborna skupština kojoj su prisustvovali zamjenik županice Ferdinand Troha te Slaven Paponja, izaslanik gradonačelnika Grada Požege.

Content photo Content photo

U prostorijama Povijesne postrojbe „Gradska straža Požega“ održana je godišnja izborna skupština

Povijesna postrojba „Gradska straža Požega“ održala je godišnju izbornu skupštinu kojoj su prisustvovali zamjenik županice Ferdinand Troha te Slaven Paponja, izaslanik gradonačelnika Grada Požege.

Nakon što je predsjednik Povijesne postrojbe Marijan Pilon izvijestio o radu udruge i aktivnostima postrojbe u protekle 4 godine, rekao je kako je „Gradska straža Požega“ imala 137 izlazaka, kako u Hrvatskoj, tako i izvan granica RH.

Izbor vodstva udruge za novi mandat također je bila jedna od točki dnevnog reda, te je tako, na period od 4 godine, za predsjednika jednoglasno izabran ponovno Marijan Pilon, dok su za Upravni odbor izabrani Sebastijan Galiot, Zlatko Čunović, Franjo Novak, Dražen Soldo, Goran Peić i Vladimir Milković. Predsjednik Nadzornog odbora i nadalje će biti Tomislav Didović, dok su za članove izabrani Drago Šarić te Mateo Pejaković.