Arhiva

Ferdinand Troha kandidat HDZ-a za zamjenika županice Antonije Jozić

22-03-2021 • 00:00
Rva

Ferdinand Troha bit će i voditelj Županijskog izbornog stožera stranke na lokalnim izborima

Ferdinand Troha bit će i voditelj Županijskog izbornog stožera stranke na lokalnim izborima

Hrvatska demokratska zajednica korak po korak predstavlja kandidate za mjesta gradonačelnika i općinskih načelnika na području Požeško-slavonske županije te njihove zamjenike.

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković osobno je nedavno došao podržati kandidaturu Antonije Jozić za županicu te prof.dr.sc. Željka Glavića za gradonačelnika Požege, a večeras je predstavljen i kandidat HDZ-a za zamjenika župana (županice).

Nakon četiri godine mandata na mjestu zamjenika gradonačelnika Požege, iskusni politički veteran Ferdinand Troha naći će se na listi s Antonijom Jozić, kako bi se vratio na dužnost koju je obnašao do 2017. godine.

Ferdinand Troha bit će i voditelj Županijskog izbornog stožera stranke na lokalnim izborima.

Do sada je HDZ službeno potvrdio i da će saborska zastupnica Anamarija Blažević biti kandidatkinja stranke za novi mandat na mjestu gradonačelnice Pakraca, kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice je Marija Šarić, a sutra će javnosti biti predstavljen i novi kandidat HDZ-a za općinskog načelnika Općine Velika Dario Ivković. Očekuje se da bi dosadašnji gradonačelnici i načelnici u preostalim jedinicama lokalne samouprave trebali biti i kandidati za novi mandat.