Arhiva

Cijepljenje građana s područja grada Pleternice

04-05-2021 • 00:00
Rva

Grad Pleternica danas je bio mjesto procjepljivanja. Punkt je organiziran u Školskoj sportskoj dvorani te su osobe pozvane od strane svojih obiteljskih liječnika

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Grad Pleternica danas je bio mjesto procjepljivanja. Punkt je organiziran u Školskoj sportskoj dvorani te su osobe pozvane od strane svojih obiteljskih liječnika

Grad Pleternica danas je bio mjesto procjepljivanja. Punkt je organiziran u Školskoj sportskoj dvorani te su osobe pozvane od strane svojih obiteljskih liječnika.

„Punkt u Pleternici organiziran je na način da su liječnici obiteljske medicine pozvali pacijente koje su evidentirali za cijepljenje te je osigurano 540 doza Pfizer cjepiva. Akcija cijepljenja građana na punktovima ide dobro i zadovoljni smo odazivom građana te na isti način nastavljamo i dalje s cijepljenjem, uz naravno, cijepljenje građana i u ambulantama kod njihovih obiteljskih liječnika.“ – rekao je Mato Matijević, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije te je naveo kako će sutra (četvrtak) ponovno biti punkt u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ u Požegi za koje je osigurano 600 doza cjepiva u periodu od 9 do 15 sati, te da će dan poslije, u četvrtak, punkt biti organiziran i u sportskoj dvorani Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” u Velikoj za koje je osigurano oko 400 doza cjepiva.

„Ovim putem ponovno pozivam liječnike obiteljske medicine da zabilježe sve one osobe koje su zainteresirane za cijepljenje kako bismo ih imali u evidenciji te naravno, svim našim sugrađanima preporučam da se cijepe jer je cjepivo zasigurno najbolje rješenje kako bismo suzbili pandemiju koronavirusa.“ – rekao je ravnatelj Matijević.