Arhiva

Auto klub Požega poziva članove HAK-a na besplatnu zamjenu guma

10-04-2021 • 00:00
Rva

Auto klub Požega pozvao je  članove Hrvatskog autokluba da u sklopu članskih prava zamjenu guma na automobilu obave BESPLATNO kod ugovornog partnera Auto kluba Požega, a to je Auto servis Blažević, Požeška 30, Brestovac

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Auto klub Požega pozvao je članove Hrvatskog autokluba da u sklopu članskih prava zamjenu guma na automobilu obave BESPLATNO kod ugovornog partnera Auto kluba Požega, a to je Auto servis Blažević, Požeška 30, Brestovac

Sezona korištenja zimskih guma na automobilima bliži se kraju. Auto klub Požega pozvao je  članove Hrvatskog autokluba da u sklopu članskih prava zamjenu guma na automobilu obave BESPLATNO kod ugovornog partnera Auto kluba Požega, a to je Auto servis Blažević, Požeška 30, Brestovac.

Akcija je započela, u što smo se uvjerili i sami, kad smo jutros zatekli vlasnika servisa Zvonimira Blaževića u akciji zamjene guma. On je pozvao sve članove da iskoriste pogodnosti i izvrše besplatnu zamjenu guma, koju bi bilo dobro unaprijed dogovoriti na 099 499 5410.

Auto servis Blažević članovima Hrvatskog autokluba pruža i sve ostale usluge koje imaju u svom paketu, poput dijagnostike vozila, pomoći na cesti i manjih popravaka na licu mjesta.

Iza Auto kluba Požega teško je razdoblje.

„Znamo svi kakva je situacija bila i u kojoj smo poziciji bili. Put je bio trnovit, radili smo danonoćno, što se vidi po izvješćima, jer smo sve postupke provodili ispočetka.

Razlozi nisu važni, bitno je da smo se vratili na nivo gdje smo bili i da na tome nećemo stati. Nažalost, osjećamo pad broja članstva, jer se naši članovi u jednom razdoblju nisu mogli uključiti u članstvo i bili su primorani ići u druge klubove.

Nadamo se da će se po isteku svojih članstava vratiti u lokalni klub, jer mislim da je to svima u interesu. Siguran sam da ćemo vratiti naše lokalne članove. – rekao nam je predsjednik Auto kluba Požega Zvonko Šimunović.

Sve dodatne informacije oko učlanjenja možete pronaći na web stranicama Auto kluba Požega.