Arhiva

Vrijeme je za dobra djela – doniraj!

08-04-2020 • 00:00
Rva

Kao društveno odgovorna tvrtka i brend koji brine o cjelokupnom javnom zdravlju, vinarija Galić najavljuje svoju veliku humanitarnu akciju u trajanju od 01.04.2020. do 30.06.2020. godine

Content photo Content photo

Kao društveno odgovorna tvrtka i brend koji brine o cjelokupnom javnom zdravlju, vinarija Galić najavljuje svoju veliku humanitarnu akciju u trajanju od 01.04.2020. do 30.06.2020. godine

Razdoblje koje nas je zahvatilo nedvojbeno je izazovno za sve nas, za svakog građanina, poljoprivrednika, poduzetnika… Definitivno najizazovnije je za one koje se bore na prvim linijama protiv virusa COVID-19  – naše liječnike i medicinsko osoblje. Naše bolnice predstavljaju istinski bastion u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja, a naši liječnici i medicinsko osoblje su pravi heroji današnjice.

Kao društveno odgovorna tvrtka i brend koji brine o cjelokupnom javnom zdravlju, vinarija Galić najavljuje svoju veliku humanitarnu akciju u trajanju od 01.04.2020. do 30.06.2020. godine. U tom razdoblju svatko tko kupi svoju butelju Galić vina donira 3 kune za naše bolnice.

”Vođeni željom da pomognemo još više u ovim izazovnim vremenima za sve nas, kao i da kao hrvatski brend doprinesemo svojoj domovini, odlučili smo da u sljedeća tri mjeseca za svaku kupljenu butelju Galić vina doniramo po tri kune za naš zdravstveni sustav. U ovim vremenima kada smo svi skupa u svojim domovima i pazimo jedni na druge, brinemo uistinu za ljude koje volimo, shvaćamo kako je naša snaga u svima nama. Prihvaćamo vrijednosti doma koje smo pomalo možda i zaboravili te nazdravljamo našoj ustrajnosti protiv koronavirusa. Vjerujemo kako ćemo i ovo razdoblje svi skupa nadići te zato pozivamo sve građane da svojom kupnjom doniraju za naše bolnice”, kaže vinar Josip Galić.

Cijeli asortiman vinarije Galić možete nabaviti putem web trgovina miva.com.hr, thewineandmore.com, bazzar.hr, vrutak.hr, vina-acrobat.hr te naručiti putem njihove web stranice galić-vina.hr i njihovih društvenih mreža.