Arhiva

TZ Grada Požege poziva udruge, institucije i gospodarske subjekte da sudjeluju u događanjima u studenom

12-10-2020 • 00:00
Rva

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere i situaciju u kojoj se nalazimo, Turistička zajednica Grada Požege prilagođava se tome

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere i situaciju u kojoj se nalazimo, Turistička zajednica Grada Požege prilagođava se tome

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere i situaciju u kojoj se nalazimo, Turistička zajednica Grada Požege prilagođava se tome i želimo što kompletniju informaciju o našoj destinaciji objediniti na jednom mjestu i ponuditi gostima. U nadolazećim mjesecima nastojat ćemo posjetiteljima i gostima koji posjećuju naš grad u sinergiji s udrugama, institucijama i gospodarskim sektorom ponuditi turističke proizvode s našeg područja kroz događaje i tematske mjesece 2021.

Plan nam je da u sljedećoj godini svaki mjesec ima svoju temu o kojoj ćemo vas unaprijed obavijestiti. U zajedničkom nam je interesu da svojim događajima, promocijama, degustacijama, jelovnicima ili drugim ponudama doprinesete cjelokupnoj ponudi mjeseca tako što ćete dijeliti s nama planirane manifestacije i tematske ponude, a mi ćemo kroz naše medijske kanale promovirati tu našu zajedničku priču.

Kako smo već krenuli za Svjetski dan turizma organizirajući manje događaje, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, molimo vas da se odazovete na ovaj mail i pošaljete prijedlog vaših događaja za studeni kako bismo ipak održali društveni život u ovim specifičnim uvjetima.

Sugeriramo da ne odustajete od organizacije događaja, ali je jako važno da ostanu u zadanim okvirima mjera.

Tema ovog studenog je Okusi jeseni u Požegi.

Molimo vas da nam do 13. listopada pošaljete popis svojih događaja koje planirate u studenom. Podaci koji su potrebni su organizator, naziv događaja, datum i vrijeme, lokacija, kratak opis, fotografija, te naplaćuje li se ulaz. Ulaz besplatan ili se naplaćuje.


Podatke dostaviti na mail adresu TZ Grada Požege:  ili

Za svaki događaj odgovoran je organizator koji je dužan se pridržavati svih epidemioloških mjera koje su na snazi.

Izvor: TZ Grada Požege