Arhiva

Požeški HDZ odao počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

18-11-2020 • 00:00
Rva

 - Ovo je prigoda da se zahvalimo onima koji su Hrvatskoj kroz 87 dana ustrajnosti dali priliku da se obrani i pokaže srbočetničkim monstrumima da nas ne mogu pobijediti. - rekao je predsjednik GO HDZ Požega, gradonačelnik Grada Požege i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Puljašić

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

– Ovo je prigoda da se zahvalimo onima koji su Hrvatskoj kroz 87 dana ustrajnosti dali priliku da se obrani i pokaže srbočetničkim monstrumima da nas ne mogu pobijediti. – rekao je predsjednik GO HDZ Požega, gradonačelnik Grada Požege i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Puljašić

U organizaciji Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Požege, njegovi članovi, predvođeni predsjednikom odbora gradonačelnikom Grada Požege i zastupnikom u Hrvatskom saboru Darkom Puljašićem, te članovi ŽO Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije predvođeni dr. Željkom Glavićem, u prigodi Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje večeras su tradicionalno po 29. puta zapalili svijeće na početku Vukovarske ulice u Požegi.

– Ovo je prigoda da se zahvalimo onima koji su Hrvatskoj kroz 87 dana ustrajnosti dali priliku da se obrani i pokaže srbočetničkim monstrumima da nas ne mogu pobijediti. Mi smo imali volju, ljubav prema domovini i krunicu oko vrata, koja nam je bila dodatna snaga. Vukovar i Škabrnja dva su simbola hrabrosti, patnje i hrvatskog identiteta. – izjavio je Puljašić.

Nakon molitve za sve žrtve Vukovara, Škabrnje i Domovinskog rata, članovi HDZ-a zapalili su svijeće i ispred biste prvom predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu.