Arhiva

MOST nezavisnih lista: „Raste potpora birača“

02-07-2020 • 00:00
Rva

Požegu je jutros posjetio politički tajnik MOST-a Nikola Grmoja, koji se zajedno s kandidatima pete izborne jedinice, družio s građanima Požege.

Content photo Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00

Požegu je jutros posjetio politički tajnik MOST-a Nikola Grmoja, koji se zajedno s kandidatima pete izborne jedinice, družio s građanima Požege.

Požegu je jutros posjetio politički tajnik MOST-a Nikola Grmoja, koji se zajedno s kandidatima pete izborne jedinice, družio s građanima Požege.

 

 

Čak pet osoba nalazi se na MOST-ovoj nezavisnoj listi u petoj izbornoj jedinici iz Požeško-slavonske županije – Hrvoje Galić, Josip Ređo, Jakica Vuković, Hana Mijatović i Sanela Gruić. Snažnu su poruku zajedno s Nikolom Grmojom danas poslali u Pješačkoj zoni u Požegi gdje su se družili s građanima. Razgovarali su o problemima koji muče Požežanke i Požežane te predstavili svoje vizije, ideje i programe za boljitak života unutar Lijepe Naše, a za koje će se zalagati u Hrvatskome saboru.

 

 

Prema zadnjim anketama Nove TV, političkoj opciji MOST-u nezavisnih lista u petoj izbornoj jedinici predstoji jedan mandat, a mi očekujemo i drugi, naglašava Nikola Grmoja ne krijući zadovoljstvo razvojem situacije na terenu zaključujući kako će MOST zasigurno biti pozitivno iznenađenje na predstojećim parlamentarnim izborima.

„U Slavoniji se događa nevjerojatan rast potpore MOST-u što je i logično s obzirom da smo na liste stavili nove, autentične i karakterne ljude, ljude bez ikakvih „repova“ i to građani prepoznaju. Ovoga puta, Slavonija će imati svoje autentične predstavnike koji će artikulirati probleme Slavonije u Hrvatskome saboru te se zalagati da se Hrvatska okrene prema poljoprivredi“, rekao je Grmoja. Lajt motiv političkog djelovanja MOST-a i dalje je borba protiv korupcije.

 

 

Da ovo nije Hrvatska kakvu je želio, istaknuo je i kandidat pod brojem 2, Hrvoje Galić, ravnatelj pleterničke škole te dodao kako je njegov politički angažman potaknut željom da se zajedničkim snagama stvori bolje, sretnije i ugodnije okruženje u Republici Hrvatskoj. Pozvao je građane da u nedjelju, 5. srpnja izađu na biralačka mjesta i povjere svoj glas MOST-u nezavisnih lista.

 

 

„Predlagali smo zakonska rješenja da se poljoprivredno zemljište dodijeli našim ljudima, da se zabrani prodaja poljoprivrednog zemljišta strancima te da se zaštite poljoprivrednici i seljaci što će i dalje biti u fokusu našega programa“, istaknuo je Grmoja. A da je poljoprivreda gorući problem prvenstveno Slavonije, slaže se i Josip Ređo, treći kandidat na MOST-ovoj nezavisnoj listi u petoj izbornoj jedinici, koji će se prioritetno zalagati za ovu gospodarsku djelatnost s ciljem da se promijeni i donese Zakon o poljoprivrednom zemljištu. Kandidat je to koji je svoja znanja, vještine i sposobnosti usavršio na najvišim rukovodećim pozicijama u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji, stekavši tako dugogodišnje iskustvo rada u realnom sektoru.

 

„Dajte glas MOST-u nezavisnih lista, dajte glas budućnosti Slavonije kako bi naši mladi tu imali razloga ostati, živjeti i raditi, za bolju i prosperitetniju Hrvatsku“, poručio je Josip Ređo.