Arhiva

Kreće Slavonska motocross liga, pozivaju se zainteresirani vozači amateri

13-01-2020 • 00:00
Rva

U prostorijama Extreme kluba Malino-Oriovac jučer je održan sastanak moto klubova s područja Slavonije te je osnovana Slavonska motocross liga

Content photo Content photo Content photo Content photo

U prostorijama Extreme kluba Malino-Oriovac jučer je održan sastanak moto klubova s područja Slavonije te je osnovana Slavonska motocross liga

U prostorijama Extreme kluba Malino-Oriovac jučer je održan sastanak moto klubova s područja Slavonije te je osnovana Slavonska motocross liga. Na mjesto predsjednika Lige imenovan je Zoran Nožinić iz Extreme kluba Malino-Oriovac, a za zamjenika Marko Straga iz MK Pakrac-Lipik.

Cilj lige je promocija moto-sporta na našem području, te pokretanje Prvenstva Slavonije u motocross, quadcross i enduro disciplinama. Kako navode u vodstvu Lige, nadaju se da će ovim potezom privući više vozača amatera, kao i mladih vozača u juniorskim kategorijama. Naravno, samim tim i što veći broj gledatelja na utrkama.

Prema najavama, utrke bi se održavale na stazama u Malinu, Požegi, Pakracu (Matkovac), Viškovcima (kraj Đakova), a taj popis će se još proširiti.

Kako se i sam početak sezone bliži, Liga ovim putem poziva sve vozače motocrossa, quadcrossa, endura i autocrossa koji bi bili zainteresirani za sudjelovanje u Prvenstvu, da se jave na Facebook stranicu Slavonska motocross liga ili tajniku Lige na broj telefona 098/363-665.