Arhiva

Kaptol kup: Vikend posvećen ljubiteljima nogometa

24-06-2020 • 00:00
Rva

Ljubitelji nogometa ovog će vikenda doći na svoje. Pred NK Kaptol slijedi vikend prepun događanja koji donosi preko 50 ekipa i oko 600-tinjak djece uzrasta od 6 - 15 godina koji dolaze od Donjeg Miholjca, Suhopolja, Virovitice, Davora, Rešetara, Nove Gradiške te cijele Požeško - slavonske županije. 

Content photo Content photo Content photo Content photo

Ljubitelji nogometa ovog će vikenda doći na svoje. Pred NK Kaptol slijedi vikend prepun događanja koji donosi preko 50 ekipa i oko 600-tinjak djece uzrasta od 6 – 15 godina koji dolaze od Donjeg Miholjca, Suhopolja, Virovitice, Davora, Rešetara, Nove Gradiške te cijele Požeško – slavonske županije.

Ovog vikenda održat će se Kaptol kup, nogometni događaj u kojem će sudjelovat preko 600 djece uzrasta od 6 do 15 godina.

Ljubitelji nogometa ovog će vikenda doći na svoje. Pred NK Kaptol slijedi vikend prepun događanja koji donosi preko 50 ekipa i oko 600-tinjak djece uzrasta od 6 – 15 godina koji dolaze od Donjeg Miholjca, Suhopolja, Virovitice, Davora, Rešetara, Nove Gradiške te cijele Požeško – slavonske županije.

NK Kaptol sada već tradicionalno organizira turnir mlađih uzrasta koji je kako možemo vidjeti po broju ekipa i širini geografskog prostora od kuda ekipe dolaze, jedan od priznatijih i renomiranijih turnira u Slavoniji za mlađe uzraste.

„Ovim putem pozivamo sve naše sumještane i cjelokupnu okolicu i šire da dođu u Kaptol od 26. lipnja do 28. lipnja i svjedoče budućnosti nogometne igre. Očekuje vas bezbroj zabavnih sadržaja, gastronomske i ugostiteljske ponude te ugodno druženje i sklapanje novih prijateljstava i iskustava“, poručili su ispred NK Kaptol.