Arhiva

Filip Uremović večeras debitira protiv svjetskih prvaka Francuske?

08-09-2020 • 00:00
Rva

Evo što o Uremoviću pišu Sportske novosti: Desno ćemo vidjeti Filipa Uremovića, 23-godišnjaka koji je među najboljim defenzivnim igračima ruskog prvenstva po svim statistikama i izborima. Vrsno igra stopera u Rubinu, a u mladoj reprezentaciji bio je i branič. On je jedini debitant u prvih 11.

Evo što o Uremoviću pišu Sportske novosti: Desno ćemo vidjeti Filipa Uremovića, 23-godišnjaka koji je među najboljim defenzivnim igračima ruskog prvenstva po svim statistikama i izborima. Vrsno igra stopera u Rubinu, a u mladoj reprezentaciji bio je i branič. On je jedini debitant u prvih 11.

Kad je hrvatski izbornik Zlatko Dalić sredinom kolovoza objavio popis igrača za Ligu nacija i utakmice protiv Portugala te Francuske, iznenađenje je bio pretpoziv Požežaninu Filipu Uremoviću, igraču Rubina iz Kazana.

Nakon loše igre Vatrenih protiv Portugala, dobro upućeni novinar Sportskih novosti Dražen Antolić u svom članku danas donosi informaciju da je u traženju najbolje momčadi za Euro izborniku savršena šansa na teren poslati Filipa Uremovića te da će prema njegovim informacijama i iz viđenog na treninzima, Uremović debitirati protiv svjetskog prvaka Francuske i to u početnom sastavu.

Evo što o Uremoviću pišu Sportske novosti:

–  Desno ćemo vidjeti Filipa Uremovića, 23-godišnjaka koji je među najboljim defenzivnim igračima ruskog prvenstva po svim statistikama i izborima. Vrsno igra stopera u Rubinu, a u mladoj reprezentaciji bio je i branič. Kako Vrsaljka nema, a Jedvaj se namučio i potrošio u Portu, Uremović ima argumente. On je jedini debitant u prvih 11.

Ako se ova informacija pokaže točnom, bit će to još jedan od velikih dana za sportsku povijest požeškog kraja.