Arhiva

Dr. Željko Glavić: Bernardić je na dobrom putu da uvjeri građane koliko je nedorastao statusu kandidata za premijera

27-05-2020 • 00:00
Rva

Nakon što je u ponedjeljak Miroslava Škoru nazvao pouzdanim partnerom SDP-a, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić danas se osvrnuo na sinoćnje televizijsko gostovanje Davora Bernardića

Nakon što je u ponedjeljak Miroslava Škoru nazvao pouzdanim partnerom SDP-a, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić danas se osvrnuo na sinoćnje televizijsko gostovanje Davora Bernardića

Nakon što je u ponedjeljak Miroslava Škoru nazvao pouzdanim partnerom SDP-a, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić danas se osvrnuo na sinoćnje televizijsko gostovanje Davora Bernardića.

– Navodni čelnik opozicije Davor Bernardić nezrelo i neozbiljno pokušao je po tko zna koji put obmanuti javnost izmišljenim neistinama, bez ikakvih valjanih argumenata. Umjesto rasprave o činjenicama koje su dobro poznate, iznosio je potpune izmišljotine o navodnim  raspravama na sastancima Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice u Hrvatskom saboru o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista besramno obmanjivanje građana na temi koja zahtjeva posebnu ozbiljnost! – izjavio je dr. Željko Glavić.

Dodaje kako je poznato da se gospodin Bernardić na početku krize zbog epidemije pridružio onima koji su banalizirali ozbiljnost situacije.

– Vlada RH je od prvog dana, s vodećim epidemiolozima i predstavnicima struke, poduzela odgovarajuće mjere kojima su spašene stotine života naših građana, sačuvan zdravstveni sustav i ublažene ekonomske posljedice. Pravovremena reakcija Hrvatske vlade i odgovorno ponašanje građana rezultirali su pobjedom nad virusom u vrlo ranoj fazi, što nam prizna cijeli svijet, valjda svi osim gospodina Bernardića. – rekao je Glavić.

Siguran je Glavić, nakon što je sinoćnje istraživanje Crobarometra pokazalo da Davor Bernardić niti među biračima svoje stranke SDP-a nije među prva tri političara, kako je Bernardić na dobrom putu da uz ovakve neodgovorne i neozbiljne izjave i izmišljotine još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nedorastao statusu kandidata za premijera.