Arhiva

Sutra u Požegi počinje Božićni sajam

19-12-2018 • 00:00
Rva

Posjetitelji će moći uživati u domaćim proizvodima, božićnim ukrasima, rukotvorinama, slasticama, koncertima, vožnji kočijom, a na Badnjak će biti besplatno podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma.

Content photo Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo

Posjetitelji će moći uživati u domaćim proizvodima, božićnim ukrasima, rukotvorinama, slasticama, koncertima, vožnji kočijom, a na Badnjak će biti besplatno podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma.

Sutra će u Požegi u šetališnoj zoni biti otvoren Božićni sajam na kojemu će se predstaviti proizvođači domaćih proizvoda, božićnih ukrasa, rukotvorina i slastica a bit će priređene i božićne radionice, koncert Udruge Glazbena radionica Nota i tradicionalna podjela betlehemskog svjetla, a na sam Badnjak Božićni domjenak za sve građane.

Najavili su to na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Darko Puljašić, direktorica TU TZ Grada Požege Silvija Podoljak, predsjednik Obrtničke komore Požeško – slavonske županije Anto Bilobrk i predsjednik Udruženja obrtnika Požega, Mile Golić. Gradonačelnik Darko Puljašić, pozvao je sve sugrađane na tradicionalno druženje koje Grad i TZ Grada s obrtnicima organiziraju već šestu godinu.

Božićni sajam bit će otvoren sutra 20. prosinca u 10 sati u šetališnoj zoni uz nastup Udruge Glazbene radionice Nota, i trajat će do 24. prosinca, najavila je direktorica TU TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

U sve dane Božićnog sajma, Konjogojstvena udruga Vallis Aurea od 10 do 12 sati organizira vožnju kočijom kroz grad, a 21. prosinca u 11 sati Moto klub Independent već tradicionalno će darivati djecu. Istoga dana od 21 sat održat će se ADVENT WINTER PARTY gdje će se posjetitelji uz nagradnu igru i DJ Pavku moći družiti uz kuhano vino, kobasice i kraft pivo. Dan poslije 22. prosinca od 11 sati posjetitelje sajma očekuje kočija djeda Božićnjaka, te božićni koncert Brass quinteta Pandur, te u večernjim satima paljenje četvrte adventske svijeće na Trgu sv. Terezije Avilske. Božićni domjenak za građane bit će priređen na Badnjak 24. prosinca, u 10 sati i 30 minuta, najavio je predsjednik Obrtničke komore Požeško – slavonske županije Anto Bilobrk.

Na Sportsko rekreacijskom centru uz popularno klizalište i ove godine najmlađe čeka odličan program za Doček Nove Godine koji počinje 31. 12. 16 sati na klizalištu uz Božićno drvo bajki Gradskog kazališta Požega, dječji program uz Djeda Božićnjaka i veliki vatromet u 18:00 sati. Istu večer od 23:00 sata one malo starije očekuje Doček Nove Godine u šetališnoj zoni uz Poseganu i njihove hitove, a  za vrijeme dočeka posjetitelji će moći uživati u pečenim kobasicama, kuhanom vinu, čaju, pivu i odličnoj blagdanskoj ponudi.