Arhiva

Požega: Učiteljica (51) napala kolegicu (55) i lakše ju ozlijedila

29-03-2018 • 00:00
Rva

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je jučer u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je jučer u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je jučer u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića.

Prema policijskom izvješću, jučer oko 11,30 sati u Slavonskoj ulici u Požegi u prostorijama škole, 51-godišnjakinja je verbalno i tjelesno napala 55-godišnjakinju, koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Protiv 51-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je zaposlenicama škole.

Policiji je jučer prijavljena i provala u vremenskom razdoblju od 20. do 28. ožujka, u Ulici Stari Brestovac u Brestovcu, gdje je nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio u vikend kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje, iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška krađa.

Jučer oko 6,15 sati u Vetovačkoj ulici u Kaptolu, 55-godišnji vozač teretnog automobila požeških registarskih oznaka, vozilom je prešao na suprotni prometni trak i prilikom  mimoilaženja s autobusom požeških registarskih oznaka udario u isti, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su 55-godišnjaka pronašli, te će mu biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.