Arhiva

Povodom Međunarodnog dana žena održan susret s Brunom Šimlešom

09-03-2018 • 00:00
Rva

Bruno Šimleša dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Bruno Šimleša dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima

Gradska knjižnica i čitaonica Požega odlučila je i ovaj Dan žena obilježiti s knjigom, no ovoga puta prostor čitaonice nije bio dovoljan za sve žene, a i ponekog muškarca, koji su se željeli upoznati s Brunom Šimlešom, najpoznatijim hrvatskim stručnjakom za ljubav, ovogodišnjim gostom požeške knjižnice. Predstavljanje knjige stoga je održano u prostoru HGK, dok se druženje i upoznavanje s autorom, uz tradicionalnu podjelu ruža, nastavilo u zgradi knjižnice.

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Knjiga „istine i laži o ljubavi“ koju je večeras predstavio u Požegi odgovara na pitanja kako razviti osjećaj da zavređujemo ljubav ili koliko se muškarci i žene doista razlikuju, ali se bavi i nekim uvriježenim uvjerenjima o ljubavi – da li brak i djeca uništavaju ljubav i strast, ide li ljubav kroz želudac, trebamo li zbog djece ostati u lošim brakovima i mnogim drugima.

Bruno Šimleša dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list.