Arhiva

[FOTO] Pregršt medalja i pehara za Plesni studio Marine Mihelčić u Beču

19-02-2018 • 00:00
Rva

Plesni studio Marine Mihelčić proteklog vikend sudjelovao je na prvom  velikom natjecanju ove godine, u austrijskom Beču. Na put je u pratnji roditelja išlo čak 75 natjecatelja iz Požege i Nove Gradiške

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Plesni studio Marine Mihelčić proteklog vikend sudjelovao je na prvom velikom natjecanju ove godine, u austrijskom Beču. Na put je u pratnji roditelja išlo čak 75 natjecatelja iz Požege i Nove Gradiške

Plesni studio Marine Mihelčić proteklog vikend sudjelovao je na prvom  velikom natjecanju ove godine, u austrijskom Beču. Na put je u pratnji roditelja išlo čak 75 natjecatelja iz Požege i Nove Gradiške.

Evo što je po povratku rekla Marina Mihelčić.

„Odlično organizirano natjecanje na tri pozornice u prekrasnom hotelu Piramida u Beču, s preko 3.000 natjecatelja. U tom smo hotelu i spavali pa nam je bilo puno lakše  u odlasku na scenu. Natjecali smo se u tri dobne skupine u više kategorija,  s 42 koreografije.  Zahvaljujući trudu i radu naše djece i ovaj puta uspjeh nije izostao. Okićeni medaljama i peharima vratili smo se kući.

Osim natjecateljskog dijela, u petak smo imali razgledavanje Beča uz stručnog vodiča, kako bi djeca osim natjecateljskog dobili i edukativni dio. U nedjelju smo razgledali i prekrasan dvorac  Schonbrunn.

 Puni dojmova vratili smo se kući, gdje nas očekuje natjecanje u Colosseumu u ožujku, u Zagrebu u svibnju, te u lipnju moramo odlučiti hoćemo li u Španjolsku ili Grčku, dok u studenom idemo u Prag.

 Uz sve to radimo za kraj godine dvije zanimljive predstave, na kojim će se predstaviti naš cijeli studio. Ponosni treneri Marina Mihelčić, Nataša Ledić , Adrijana Jurić i Ivana Dupor, čekaju nove izazove“, izjavila je Marina Mihelčić.

Popis nagrađenih sudionika:

 1. SPECIJALNA NAGRADA – HANA LEDIĆ
 2. HUNNY BUNNY – DRUGO MJESTO
 3. LORA LEDIĆ – TREĆE MJESTO
 4. LORA LEDIĆ I NIA BARIŠIĆ – DRUGO MJESTO
 5. ELLA STOJIĆ I IRINA MATOŠEVIĆ – OPEN DUO TREĆE MJESTO
 6. DANCING WITH OLIVERS – MUSICAL GRUPA  TREĆE MJESTO
 7. SECRET LIFE OF TOYS  – OPEN FORMACIJA  DRUGO MJESTO
 8. MAMUŠKA  –  HANA LEDIĆ MUSICAL PRVO MJESTO
 9. CITY I LOVE THE BEST – REA KOVAČEVIĆ MUSICAL  DRUGO MJESTO
 10. I DO NOT KNOW MY NAME – HANA LEDIĆ – OPEN PRVO MJESTO
 11. HANA LEDIĆ I ELENA KORMANJEC –  MUSICAL PRVO MJESTO
 12. REA KOVAČEVIĆ I HANA LEDIĆ – LYRIC PRVO MJESTO
 13. HANA LEDIĆ I JOSIP BIŠČAN – DRUGO MJESTO
 14. SPIDER NET – GRUPA PRVO MJESTO
 15. CORP OF THE BRIDE – MUSICAL FORMACIJA – PRVO MJESTO
 16. PRODUCTION NIGHTMARE – DRUGO MJESTO
 17. DUO SENIORI OPEN – JAKOV GUGIĆ + TINA MILJIĆ
 18. DUO SENIORI OPEN – LEOPOLD KAJAN + JOSIP BIŠĆAN- DRUGI
 19. WONDERLAND  –  MAŽORET PRVO MJESTO
 20. SENIORI FORMACIJA OPEN – DRUGO MJESTO