Arhiva

[FOTO] Poslovni uzlet grada Pleternice

23-03-2018 • 00:00
Rva

Gradonačelnica Jozić ponovila je želju i viziju da grad Pleternica postane gospodarski najrazvijeniji grad Požeško-slavonske županije

Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo

Gradonačelnica Jozić ponovila je želju i viziju da grad Pleternica postane gospodarski najrazvijeniji grad Požeško-slavonske županije

Od 2013. godine Poslovni dnevnik provodi projekt pod nazivom „Poslovni uzlet“. Cilj projekta je omogućiti besplatne edukacije malim i srednjim poduzetnicima, govoriti o dobrim poduzetničkim primjerima te ukazati na probleme s kojima se poduzetnici susreću u svom radu.

Projekt je danas po prvi puta stigao i u Pleternicu, a Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika ističe da su poduzetnici prepoznali njihovu ideju.

Održana je panel diskusija na temu Razvoj poduzetništva u Pleternici i uspješno realizirani EU projekti, potom predavanje “Program razvoja gospodarstva Grada Pleternice” te seminar pod nazivom “Prodaja & marketing proizvoda”. Edukativni dan završit će radionicom “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?”.

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić ističe da je strategija razvoja Pleternice utemeljena na nekoliko točaka.

Jozić ističe želju i viziju da grad Pleternica postane gospodarski najrazvijeniji grad Požeško-slavonske županije. Uz brojne uzvanike i gospodarstvenike, gost manifestacije bio je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Današnji program u Pleternici i cijeli projekt Poslovni uzlet pod visokim je pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.