Arhiva

[FOTO] Okusi kulena i vina 2018.

30-06-2018 • 00:00
Rva

Fotogalerija

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Fotogalerija

Krčma Zlatni lug bila je sinoć domaćin najstarije hrvatske,  38. po redu Kulenijade. Ovogodišnji šampion je veteran Zdravko Klesinger, koji je bio i pobjednik prve održane požeške Kulenijade.

Kako je to izgledalo sinoć u Zlatnom lugu pogledajte OVDJE, a danas su nagrađeni kuleni ponuđeni građanima na manifestaciji „Okusi kulena i vina“ u šetališnoj zoni. S obzirom na to da je ipak riječ o degustaciji, da bi omogućili većem broju građana okusiti ovu deliciju iz Turističke zajednice i Grada Požege ove godine odlučili su da za bon od 10 kuna posjetitelji mogu kušati četiri šnite kulena, dvije šnite kruha te dva decilitra Krauthakerova crnog vina Shiller berbe 2017. godine.

Posjetitelje je pozdravio gradonačelnik Požege, na manifestaciji je bio i šampion Zdravko Klesinger, dok su u kulturno-umjetničkom programu žetvene svečanosti prikazali članovi KUD-a Požeška dolina, požeški pjesnik Ivan Abibović predstavio je nekoliko svojih prigodnih pjesama, a svečanost zaključena nastupom City banda.

Uz manifestaciju „Okusi kulena i vina“ održan je i 11. Sajam antikviteta.