Arhiva

[FOTO] Održana završna konferencija projekta „Nešto se dobro kuha“

25-05-2018 • 00:00
Rva

Uručene su i diplome polaznicima, članovima udruge, koji su u sklopu projekta stručno osposobljeni za kuhare, pomoćne kuhare i informatičare.
 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo

Uručene su i diplome polaznicima, članovima udruge, koji su u sklopu projekta stručno osposobljeni za kuhare, pomoćne kuhare i informatičare.

Udruga Veličanka, s partnerima općinom Velika i Lokalnom razvojnom agencijom – Poduzetnički centar Garešnica održali su danas završnu konferenciju projekta “Nešto se dobro kuha” koju su započeli 1. lipnja prošle godine.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu većem od 665 tisuća kuna, a kojim se osigurava obrazovanje nezaposlenih članova Udruge Veličanka za vođenje društvenog poduzeća, o poduzetničkim vještinama, za kvalifikacije kuhar, pomoćni kuhar, vozač i informatičar sa svrhom vođenja pučke kuhinje kojom bi se koristili socijalno ugroženi korisnici s područja općine Velika.

O rezultatima projekta govorila je, voditeljica projekta Tatjana Purkić, naglasivši kako je opremljen prostor za održavanje edukacije te educiran 21 nezaposlen član Udruge Veličanka .

Načelnik općine Velika Vlado Boban iznimno je zadovoljan što u Velikoj postoji projekt socijalnog poduzetništva.

rekao je Boban. Riječi zahvale svima koji su radili i sudjelovali u projektu uputio je i predsjednik Udruge “Veličanka” Stanko Raguž.

zaključio je Raguž.  Na današnjoj završnoj konferenciji projekta uručene su i diplome polaznicima, članovima udruge, koji su u sklopu projekta stručno osposobljeni za kuhare, pomoćne kuhare i informatičare.