Arhiva

[FOTO] Dan otvorenih vrata u vojarni “123. brigade HV” u Požegi

25-05-2018 • 00:00
Rva

Posjetitelji su imali prigodu razgledati smještaj vojnika u terenskim uvjetima, prezentaciju o dragovoljnom vojnom osposobljavanja vojnika i
zdravstvenoj službi te taktičko – tehnički zbor naoružanja i vojne opreme koju koriste pripadnici Hrvatske kopnene vojske.

Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Posjetitelji su imali prigodu razgledati smještaj vojnika u terenskim uvjetima, prezentaciju o dragovoljnom vojnom osposobljavanja vojnika i zdravstvenoj službi te taktičko – tehnički zbor naoružanja i vojne opreme koju koriste pripadnici Hrvatske kopnene vojske.

Povodom svečanog obilježavanja 27. obljetnice Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske u vojarni „123. brigade HV“ u Požegi, danas je održani, Dan otvorenih vrata. Pukovnik Miroslav Zelenika, zamjenik zapovjednika za Središta za obuku i doktrinu logistike Požega.

Rekao je pukovnik, Zelenika. Središte za obuku i doktrinu logistike Požega ustrojena je jedinica OS RH u sastavu Zapovjedništva za potporu koje je preuzelo zadaće organizacije i provedbe obuke školovanja službi borbene potpore, za potrebe OS RH u cjelini te provedbu preduputnoj osposobljavanja za međunarodne vojne operacije komponenti Zapovjedništva za potporu.

Dan otvorenih vrata danas je održan u desetak vojarni diljem Hrvatske.