Arhiva

Članovi Aikido kluba Aikikai Požega na humanitarnom aikido susretu u Belom Manastiru

27-03-2018 • 00:00
Rva

Humanitarni aikido susret organiziran je za pomoć obitelji dvogodišnjeg Doriana Dvornića koji je okupio brojne Aikido klubove iz Slavonije i Baranje.
 

Humanitarni aikido susret organiziran je za pomoć obitelji dvogodišnjeg Doriana Dvornića koji je okupio brojne Aikido klubove iz Slavonije i Baranje.


U subotu, 24. ožujka održan je Humanitarni aikido susret za pomoć obitelji dvogodišnjeg Doriana Dvornića koji je okupio brojne Aikido klubove iz Slavonije i Baranje .Dorian Dvornić je dvogodišnji Belomanastirac čije je bezbrižno djetinjstvo prekinula za sada misteriozna bolest koju već gotovo godinu dana liječnici ne mogu dijagnosticirati. Trenutno je Dorijanu potrebna transplantacija bubrega, a zbog dobi djeteta ona bi se trebala obaviti u inozemstvu, najvjerojatnije u talijanskoj Padovi. Za Doriana su pokrenute već brojne humanitarne akcije. Zainteresirani mogu pomoći i donacijom na sljedeće račune : IBAN HR44 2340 0093 2321 9172 7, Devizni račun: HR75 2340 0093 2321 9175 1.

Susretu su nazočili članovi Aikido kluba Aikikai Požega, Aikido klub Heion iz Osijeka, Borilački klub Takeda Beli Manastir, Ju jutsu klub Osijek, Ki aikido klub Beli Manastir, Aikido Društvo Slavonija iz Valpova i Osijeka te prof Ivan Svet IPA regionalni savjetnik. “Bilo nam je drago što smo dio ove ekipe, pogotovo kad je riječ o humanitarnoj akciji. Mi smo samo kap, ali se nadamo da uz puno takvih kapljica može nastati rijeka koja je potrebna da se pomogne malom Dorianu,”rekao je član Aikido kluba Aikikai Požega Zdenko Oroz koji je zajedno s Predragom Prevolšekom, koji se školuje za aikido trenera, predstavljao klub na Susretu.Organizator turnira je bio Aikido BinDoKan dojo.