Arhiva

Bruna Oberan s Novom generacijom snimila božićnu pjesmu

10-12-2018 • 00:00
Rva

Među petnaestak popularnih mladih izvođača našla se i Požežanka Bruna Oberan, koja je s poznatim licima ovogodišnjeg Aurea festa Markom Kutlićem i Jurom Brkljačom te brojnim drugim mladim zvijezdama skrivena pod imenom Nova generacija

Content photo Content photo Content photo Content photo

Među petnaestak popularnih mladih izvođača našla se i Požežanka Bruna Oberan, koja je s poznatim licima ovogodišnjeg Aurea festa Markom Kutlićem i Jurom Brkljačom te brojnim drugim mladim zvijezdama skrivena pod imenom Nova generacija

Božićno vrijeme svake godine iznjedri poneku blagdansku pjesmu, a ovu 2018. godinu obilježit će već svima dobro znana mlada glazbena lica, koja nas iz tjedna u tjedan oduševljavaju izvedbama na malim ekranima.

Među petnaestak popularnih mladih izvođača našla se i Požežanka Bruna Oberan, koja je s poznatim licima ovogodišnjeg Aurea festa Markom Kutlićem i Jurom Brkljačom te brojnim drugim mladim zvijezdama poput Matije Cveka, Davida Temelkova, Lee Mijatović, Eni Jurišić, Igora Drvenkara, Lu Jakeljić, Dine Petrića, Vedrana Ljubenka, Nele Đinđić, Vjekoslava Ključarića, Alena Đurasa i Mahkeya skrivena pod imenom Nova generacija.

Spomenuta ekipa, predvođena Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, otkrivaju glazbenu priču pod nazivom „Božić dolazi“ u izdanju Hit Recordsa!

„Ideja postoji već neko vrijeme, jer nam se čini da već dugo nije bilo nove božićne pjesme, pa smo se upustili u avanturu i odlučili pozvati sve mlade izvođače s kojima često surađujemo. Ujedno smo željeli pokazati koliko kvalitetnih i talentiranih mladih pjevača imamo. Drago nam je da su nam svi iskazali povjerenje i pristali na ovu suradnju. “Božić dolazi” vesela je pjesma, koja dočarava atmosferu blagdana, te je za razliku od dosadašnjih domaćih božićnih klasika, bržeg ritma. Spot su mlade nade hrvatske glazbene scene snimali u okićenom studiju Hit Recordsa“, kažu dečki iz deciBel Studija.

Upravo uz njih ovi blagdani biti će radosni, nasmijani i prije svega nezaboravni, a sve u znaku pjesme ‘Božić dolazi’. Nemoguće je ne primijetiti pozitivnu energiju koja vlada među ovim mladim, prije svega talentiranim ljudima, koji žive glazbu svaki dan. Jedni drugima su međusobna podrška i motivacija da budu još bolji u onome što najviše vole – pjevanje.

Vrijedna ekipa snimila je iznimno veseli video spot, a da šaljivih situacija nije nedostajalo, uvjerili smo se iz prve ruke.

Kako izgleda kada Nova generacija uzme stvar u svoje ruke i provede zajedno jedan nezaboravni dan u blagdanskom duhu, pogledajte OVDJE.