Arhiva

“Za poboljšanje zdravlja, osim prehrane bitno je promijeniti i način razmišlajnja”

08-04-2017 • 00:00
Rva

Promocija knjige Nade Rocco, "Moje sirove strasti" u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega.
 

Content photo Content photo
00:00
Content photo

Promocija knjige Nade Rocco, “Moje sirove strasti” u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega.

Poznata kazališna glumica Nada Rocco predstavila je sinoć u Gradskoj knjižnici i čitaonici svoju knjigu, “Moje sirove strasti”, koja govori o dobrobitima sirove i zdrave prehrane.

Nada je istaknula kako knjiga sadrži recepte koji su vrlo praktični ali za koje je nužno imati namirnice iz organskog uzgoja. Kaže kako je biološki uzgojena hrana najviše u skladu s našim organizmom, a njenim konzumiranjem ne štitimo samo svoj organizam već i vodu, zemlju, zrak, cijeli ekološki sustav. “Kako su rezultati po moje zdravlje bili odlični, željela sam svoja iskustva podijeliti s drugima”, kaže glumica.

Otkrila nam je Nada i dodala kako je za poboljšanje zdravlja, osim prehrane bitno promijeniti i način razmišlajnja. Kaže da ljude treba polako uvesti u zdravi proces, polako im objasniti o čemu se radi te sve potkrijepiti pravim podacima, konkretnim brojkama. Knjiga je već ušla i u drugo izdanje, zato ako još niste potražite „Moje sirove strasti“, možda će to biti i vaš korak naprijed ka zdravom načinu života.