Arhiva

SUPER SHOPPING UTORAK 10.10. U CITY COLOSSEUMU

09-10-2017 • 00:00
Rva

Popusti super shopping utorka 10.10. u City Colosseumu

Popusti super shopping utorka 10.10. u City Colosseumu

City Colosseum najavljuje deseto ovogodišnje izdanje SUPER SHOPPING UTORKA uz odlične popuste na nove jesenske trendove koji Vas očekuju u prodavaonicama City Colosseuma. Ponuda u gotovo svim prodavaonicama City Colosseuma po posebnim cijenama Vas očekuje u mjesecu listopadu 10.10.2017. kada najavljujemo još jedan nezaobilazni super shopping utorak.

Super shopping utorak 10.10.2017. od 09:00h od 21:00h osim samog shoppinga donosi pravu shopping avanturu. Ukoliko ste već ugledali novu suknju, majicu, jaknu, traperice, tenisice ili baš onu torbu pravo je vrijeme za shopping jer dolaskom jeseni stižu i novi trendovi. Super shopping utorak također nagrađuje najsretnije posjetitelje City Colosseuma shoppingom u odabranim prodavaonicama City Colosseuma.

Shopping novih jesenskih kolekcija, drugi utorak u mjesecu, najdraže odredište i vesela zabava očekuju Vas sljedećeg utorka u mjesecu listopadu 10.10.2017. od 09:00h – 21:00h uz odlične popuste prodavaonica City Colosseuma:

BIPA: 15% popusta na cjelokupan asortiman.

BROADWAY: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta. Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.

C&A: Odlične ponude nove kolekcije.

CCC: 10% popusta na obuću i torbe.

CINESTAR: Movie meni “Thore” po akcijskoj cijeni 29,90 kn. CineStar ulaznica 24kn do 19:00 sati. Ponuda uključuje 2D CineStar filmove.

DEICHMANN: 15% popusta na ruksake, torbe i kofere.

DENIS: 20% – 40% popusta na dio asortimana.

DIKA: 20% popusta na cjelokupan asortiman nakita.

DM: 20% popusta za kupovinu dva proizvoda odabrane dekorativne kozmetike. 30% popusta za kupovinu tri proizvoda odabrane dekorativne kozmetike. 40% popusta za kupovinu četiri ili više proizvoda odabrane dekorativne kozmetike.

EUROPA 92: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta. Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.

GALILEO: KUPI 2 ili više artikla iz nove kolekcije i ostvari 30% popusta. Popust se ne odnosi na satove i dio asortimana basic košulja i majica. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

HERVIS: Kupovina bez poreza -25% PDV* na sve. Popust se obračunava na blagajni i ne vrijedi na 1. Cijenu, vip cijenu te Hervis poklon bonove. Akcije se međusobno ne zbrajaju. Ne vrijedi na bicikle. 

H&M: Odlične ponude nove kolekcije.

LEGGIERO: Kava + prirodni sok OPG Velis po AKCIJSKOJ cijeni 13 kn.

KAVICA I…: Sladoled + Cedevita = 15 kn. Kava + Coca-Cola = 19 kn.

KIK: Dječje flis jakne od 34,90kn.

MANDIS PHARM: 25% popusta na Ducray Keracnyl. 20% popusta na Omron NANO tlakomjere, Blend A dent, Medex i Probalans caps. 15% popusta na Visomat tlakomjere i Apipharma. 10% popusta na Omron inhalatori.

MAGIC BABY: 15% popusta na sve na kotačima i asortiman autosjedalica osim branda Mima.

MANA MODA: 25% popusta na ženske, muške i dječje hlače.

MASS: 40% NA DRUGI JEFTINIJI ARTIKL. 40% popusta na drugi jeftiniji artikl obračunava se na blagajni prilikom plaćanja.  Popusti i akcije se ne zbrajaju.

PARILICA: 20% popusta na određeni dio asortimana.

POSTELJINA.HR: Do 60% popusta na posteljine.

SILVER TIME: 50% popusta na cjelokupan asortiman srebra.

SMART ACCESSORIES: 20% popusta na određeni dio asortimana.

S.OLIVER: 10% popusta na novu kolekciju. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.

SHOOSTER: 10% popusta na cjelokupnu kolekciju.

SPORT VISION: 30% na brandove Umbro, Champion, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto. 20% na brandove Nike, Adidas, Converse i Reebok. Akcija se odnosi na nesniženi asortiman.

TOM TAILOR: 20% popusta za kupovinu 2 ili više artikala.

TOP SHOP: 15% popusta na cjelokupan Delimano asortiman. Popust se odnosi na redovne cijene. Popusti se međusobno isključuju i ne zbrajaju.

TWISTER: 20% popusta na Twister članske iskaznice.

ZAKS: 50% popusta na srebro i čelik. 40% popusta na cjelokupan asortiman satova. 30% popusta na cjelokupan asortiman zlata. 40% popusta na dio asortimana sa briljantima.

Zaokružite na kalendaru svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu kao dan najpovoljnije kupovine u Vama najdražem City Colosseumu. Prodavaonice priređuju odlične popuste, a Vi pripremite slobodno vrijeme za shopping. Nikako ne propustite saznati koji su novi trendovi na vidiku i kako provesti najpovoljniji utorak u City Colosseumu. Vidimo se u City Colosseumu Slavonski Brod 10.10.2017.  jer Vas očekuje najpovoljniji shopping utorak.

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

YouTube:

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE