Arhiva

SPARKLING WINTER FUN 08.12. – 10.12. U CITY COLOSSEUMU

07-12-2017 • 00:00
Rva

Druženje s Djed Božićnjakom uz kreativne radionice, natjecateljske igre, blagdanski kids tatto, body painting i zimske radosti

Druženje s Djed Božićnjakom uz kreativne radionice, natjecateljske igre, blagdanski kids tatto, body painting i zimske radosti

City Colosseum i igraonica Twister ovog vikenda donose već drugo adventsko putovanje kroz „Božićnu pustolovinu u City Colosseumu“. Pripremite se za još jedan vikend dobre blagdanske zabave jer nam po prvi puta u ovoj godini stiže Djed Božićnjak. Uživajmo zajedno u blagdanskom vikendu i ugodnoj božićnoj atmosferi koja vlada City Colosseumom, a očekuje Vas čak tri dana odličnih zabavnih programa.

Petak, 08.12. od 18:00h je rezerviran za zabavni zimski poligon u kojima će uživati mališani natjecateljskog duha. Natjecateljska igra „POLARNI POLIGON“ povezati će mališane kroz zabavnu igru vještine i spretnosti. Iako je tek drugi adventski vikend nije nikada prerano da krenemo s izradom božićnih čestitki. Upravo zbog toga ovog petka izrađujemo „ ECO WINTER CARD“, a dobra zabava će biti još bolja u društvu Djeda Božićnjaka.

Subota, 09.12. od 17:00h pripremamo se za dolazak Božića zato je pravo vrijeme za izradu blagdanskih ukrasa. Kreativna radionica „VESELA BLADANSKA GIRLANDA“ pravi je način da se pripremimo za blagdanski ugođaj. Zima polako stiže, a mi ćemo pokazati da je ovo zime jako zabavno u City Colosseumu uz „GLITTER SHOWMAN BODY PAINTING“. Oslikana dječja lica i rukice dodatno će uveseliti najmlađe posjetitelje. Dok se jedni zabavljaju, drugi željni natjecateljske igre uživat će uz igru „META ZVANA SNJEGOVIĆ“. Zabavi će se pridružiti i najdraži nam Djed Božićnjak.

Nedjelja, 10.12. od 17:00h je spremna za „GLITTER SNOWFLAKES“ kreativnu radionicu, a dobra zabava će biti upotpunjena sa super zabavnim glitter tetovažama. U znak snježnih pahulja uživati ćemo u izradi snježnih pahulja i ukrasiti dječja lica i ručice sjajnim detaljima. Natjecateljski dio će nas zabaviti uz XXL SNOWMAN MEMORY. Za još bolju zabavu tu je druženje i fotografiranje s Djed Božićnjakom.

Božićna pustolovina ovog vikend od 08.12. do 10.12. uz zabavne programe na 1.katu City Colosseuma kod igraonice Twister uz kreativnu radionicu, blagdanski glitter tatto, body painting, Djeda Božićnjaka, natjecateljske igre i zimske radosti. Stvarajmo zajedno novu blagdansku priču uz zabavne Twister obiteljske programe jer mi smo zbog Vas i za Vas centar shoppinga i zabave.

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Youtube:

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE